Onze programma's

Plantje Voor Morgen biedt verschillende mogelijkheden binnen de bestaande dagprogramma's van penitentiaire inrichtingen. De educatieve programma's worden aangeboden voor een periode van circa 7 weken, met een intensiviteit van 1 à 2 uur per week. Daarnaast zullen we in de toekomst ook werken aan het verduurzamen van de huidige arbeidsprogramma's. Invulling hiervan is momenteel nog erg flexibel, dus stuur ons gerust een mail om samen te kijken naar mogelijkheden.

Andere diensten die wij aan penitentiaire inrichtingen kunnen leveren, zijn op gebied van consultancy. Hoe dit in zijn werk gaat? Samen met penitentiaire inrichtingen en andere partners wordt gekeken hoe de leefomgeving van gedetineerden zo groen, humaan en duurzaam mogelijk kan worden ingericht. Want groen maakt gelukkig. En duurzame innovaties zoals zonnepanelen zijn de toekomst. Lees snel verder voor meer informatie!

Educatieve programma's

Stay tuned!


Onze andere programma's volgen snel..

Projecten voor de leefomgeving

Momenteel werken we nog aan de eerste programma's rondom dit thema. Werk je bij een penitentiaire inrichting of justitie en heb je interesse in een samenwerking? Of heb je misschien een goed idee voor een duurzame inrichting van de leefomgeving van gedetineerden? Stuur ons een mail (contact@plantjevoormorgen.nl), dan kijken we samen naar de mogelijkheden.