Onze organisatie

Team Plantje Voor Morgen

Maak kennis met het gemotiveerde en enthousiaste team van Plantje Voor Morgen!

Wij zetten ons samen in voor duurzame kansen voor gedetineerden, zowel in de penitentiaire inrichting als voor hun toekomst.

Hier vind je naast ons team, ook info over de structuur van onze organisatie.

Ons team

Wiep

Voorzitter

Dit is onze voorzitter, Wiep. Deze studente Communicatie en Life Sciences zet zich met alle liefde in voor onderwerpen zoals duurzaamheid, klimaat, journalistiek en natuur. Zij is diegene die de leiding neemt en zorgt voor structuur en stabiliteit in het team.

Paula

Secretaris

Dit is onze secretaris, Paula. Ze heeft al een hele historie aan ervaring en is daarmee ook ons oudste lid . In haar dagelijks leven maakt ze zich hard voor de Nederlandse zorg en daarnaast kan ze haar passie voor natuur en duurzaamheid kwijt in team Plantje voor Morgen!

Nynke

Penningmeester

Dit is onze penningmeester, Nynke. Een functie die zich vaak met geld bezig houdt en zou willen dat het op de rug groeide. Eigenlijk wil ze helemaal niet overkomen als een geldwolf want daarbuiten betekent ze nog veel meer voor het team. Ze is mede projectontwikkelaar staat altijd voor iedereen klaar en dat kan met haar achtergrond in de natuurwetenschap niet mis gaan!

Elaine

Communicatiemanager

Dit is onze communicatiemanager, Elaine. Eerder stortte zij zich op onze projectontwikkeling, maar nu bepaalt zij de koers voor onze socials en communicatie! Haar passie voor duurzaamheid probeert ze in alle aspecten van het leven toe te passen en ze kan haar (vegan) ei ook goed kwijt bij Plantje Voor Morgen!

VACATURE ALERT!

Zie jij jezelf wel aan de slag gaan met onze missie en visie, en wil je aansluiten bij ons team? Of heb je vragen over wat je zou kunnen doen?

Stuur een mailtje naar contact@plantjevoormorgen.nl, dan plannen we snel een (online) kennismaking in!